Brandbeveiliging Leiderdorp

Onze elektriciens installeren dagelijks brandbeveiliging in Leiderdorp

Vakkundig installateur brandbeveiliging in Leiderdorp

Botermans Elektrotechniek is een erkend elektricien uit Valkenburg ZH met Leiderdorp als belangrijk werkgebied. 16 elektriciens staan iedere dag voor u klaar om uw woning of bedrijfspand in Leiderdorp te voorzien van brandbeveilging. Wij realiseren daarnaast ook projecten voor nieuwbouw en bestaande bouw. Als vakkundig installateur doen wij jaarlijks onderhoud aan de brandbeveiliging. Bij technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek bent u zo verzekerd van de voordelen van de beste brandbeveiliging. Een inbraak is dankzij deze inbraakbeveiliging snel te voorkomenEen juiste brandbeveiliging geeft u de tijd de brandschade te beperken.

Welke voordelen biedt Botermans in brandbeveiliging Leiderdorp?

Botermans Elektrotechniek legt strenge eisen aan brandveiligheid en legt brandmeldinstallaties aan volgens NEN 2535. Hierdoor is Elektricien Botermans Elektrotechniek door het Nationaal Centrum Preventie (NCP) gecertificeerd voor de installatie van brandmeldinstallaties. Zo weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent en de installatie met een gerust hart aan ons kan overlaten. De brandveiligheid van uw gebouw, uw werknemers en uzelf is gewaarborgd!

Wij onderhouden brandmeldinstallaties conform NEN 2654-1. Ook NEN 2575 (norm voor ontruimingsinstallaties) mag niet uit het oog verloren worden. Zo weet u zeker dat uw brandmeldinstallatie goed werkt, wel zo prettig! Op die manier weten brandweer, verzekeraars en ook de wetgever dat alles in orde is en aan de eisen voldoet wordt. 

Mogelijkheden brandbeveiliging in Leiderdorp

Wilt u weten wat bij u mogelijk is, en wat het beste bij uw situatie in Leiderdorp past? Neem contact met ons op via (071) 407 48 97 of ons contactformulier voor een vrijblijvend en goed advies.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.