Elektra voor winkels

De perfecte samenwerking tussen techniek, veiligheid en sfeer.

Elektra voor uw winkel is noodzakelijk. Niet alleen om de kassa te laten draaien, maar ook de sfeerverlichting, de controlepoorten en het camerasysteem. Zomaar wat zaken die bijdragen aan de resultaten van uw winkel. Botermans Elektrotechniek werkt meer dan 20 jaar aan oplossingen voor winkeliers in de breedste zin. We werken samen met u om tot de beste oplossing voor uw winkel te komen.

Verlichting

In uw winkel staat de verlichting de hele dag aan. Deze verlichting is enerzijds sfeerbepalend en anderzijds noodzakelijk voor uw productpresentatie. Een groot deel van uw elektrakosten komen hier ook uit voort. Daarom is het ontzettend belangrijk om de juiste verlichting te hebben, maar ook de kosten voor uw verlichting zo laag mogelijk te houden. Botermans Elektrotechniek adviseert en installeert uw verlichting.
Meer over verlichting

Beveiliging

Diefstal is een grote ergernis voor u als winkelier. Laat staan de kostenderving die het met zich meebrengt. Om het zo moeilijk mogelijk te maken, zijn preventieve middelen noodzakelijk. Denk aan alarmpoorten en camerasystemen. Deze beschikken over een preventieve werking en in geval van diefstal bent u direct gealarmeerd bij de deur en is de dader via uw camerasysteem te identificeren. Dit draagt bij bijdraagt aan de pakkans van de dader. Botermans Elektrotechniek biedt een ruim aanbod aan diverse beveiligingstechnieken voor de veiligheid in uw winkel.
Meer over beveiliging

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Botermans Elektrotechniek adviseert u graag. Neem contact met ons op via (071) 407 48 97 of ons contactformulier voor een vrijblijvend en goed advies.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.