Botermans Elektrotechniek, voor al uw elektrotechnische installaties

16 gespecialiseerde elektriciens staan elke dag voor u klaar

Botermans Elektrotechniek is een technisch installatiebedrijf uit Valkenburg (Zuid-Holland). Sinds de oprichting in 1971 is Botermans Elektrotechniek uitgegroeid tot een professioneel- en ervaren installatiebedrijf met meer dan 16 gediplomeerde elektriciens. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van diverse elektrotechnische installaties en realiseren projecten voor nieuwbouw en bestaande bouw; zowel voor bedrijven en particulieren.

Gecertificeerde elektriciens - Technisch Installatiebedrijf GBV

Onze elektriciens zijn gespecialiseerd in (voor advies, aanleg en onderhoud van):

Servicegericht

Onze storingsdienst staat 24 uur per dag en 7 dagen per week stand-by om u te helpen met storingen.

Klantgericht

Meedenken is onze kracht. Technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met de klant. U maakt in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar en wij geven gericht advies.

Vakkundig

Wie kiest voor technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek, kiest voor een erkend en vakkundig installateur. Onze elektriciens houden door scholing hun vakkennis bij en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de elektrotechniek. Natuurlijk beschikken wij over diverse certificeringen voor de verschillende werkgebieden. Wij zijn gecertificeerd volgens de geldende normen van ISO9001. Onze eigen keurmeesters verrichten NEN 3140-keuringen voor woonhuizen en ons bedrijf is gecertificeerd door het Nationaal Centrum Preventie (KIWA NCP) voor het installeren en onderhouden van brandmeld-/ontruimingsinstallaties. Op het gebied van inbraakbeveiliging zijn wij VEB-gecertificeerd. Ook zijn wij aangesloten bij de onze brancheorganisatie Techniek Nederland en Uw Duurzame Installateur.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.