Elektrotechnische oplossingen voor overheid en scholen.

Comfort, veiligheid en duurzaamheid.

Binnen overheidsgebouwen gebruikt u ook elektra. Sinds 2009 geldt een speciale verplichting: in het gebouw moet een energielabel duidelijk zichtbaar zijn voor het publiek. Deze verplichting geldt voor gebouwen groter dan 1000 m2, gebouwen waarin overheidsinstanties diensten aan het publiek verlenen en gebouwen met grote bezoekersaantallen. Tot overheidsdiensten- of instellingen behoren onder meer: ministeries, provinciehuizen, gemeentelijke panden,rechtbanken en waterschappen.

Scholen en elektrotechniek

Ook veel scholen behoren tot overheidsgebouwen. Een goed verlichtingsniveau en -kleur is van positieve invloed op de prestaties van zowel de student als de medewerker. Ook het gebruik van computers en elektronische schoolborden behoren tot de gebruikte middelen. Voor scholen heeft Botermans Elektrotechniek een breed aanbod aan oplossingen zoals data-installatieszonnepanelen en licht- en krachinstallaties.

Veiligheid

Overheidsgebouwen behoren uit te blinken in veiligheid. Bijvoorbeeld door gebruik van camerasystemen en andere veeleisende elektrotechnische beveiligingsoplossing. Botermans Elektrotechniek adviseert, levert en installeert deze oplossingen.

Zonnepanelen

Om bij te dragen aan een duurzaam gebruik van stroom voorzien wij overheidsgebouwen steeds vaker van zonnepanelen. Botermans Elektrotechniek beschikt als installateur van het eerste uur over veel kennis en ervaring wanneer het aankomt op energiebesparing en zonnepanelen.
Meer over zonnepanelen.

Bent u als verantwoordelijke benieuwd naar de mogelijkheden voor uw portefeuille? Botermans Elektrotechniek adviseert u graag. Neem contact met ons op via (071) 407 48 97 of ons contactformulier voor een vrijblijvend en goed advies

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.