Elektricien Lisse

16 elektriciens staan iedere dag voor u klaar

Botermans Elektrotechniek, erkend elektricien voor regio Lisse

Botermans Elektrotechniek is een erkend elektricien uit Valkenburg ZH met Lisse als belangrijk werkgebied. Al vanaf 1971 staan wij in Lisse met meer dan 16 elektriciens iedere dag voor u klaar en zijn wij overheid, particulieren, aannemers, industrie, vve’s, winkeliers en zorginstellingen van dienst. Natuurlijk kunt u in Lisse ook 24/7 gebruik maken van onze storingsdienst, of het nu gaat om particulieren of bedrijven. U kunt uiteraard terecht voor al uw elektrotechnische storingen.

Wat doen de elektriciens van Botermans Elektrotechniek

Als technisch installatiebedrijf zijn wij in de regio Lisse gespecialiseerd in het aanleggen van diverse elektrotechnische installaties en realiseren wij ook projecten voor nieuwbouw en bestaande bouw. Bekijk onze verschillende referenties.

Waarom kiest u Botermans Elektrotechniek in Lisse?

Botermans Elektrotechniek onderscheidt zich in Lisse door klant-, servicegericht en vakkundig te werk te gaan. Botermans hecht 24/7 waarde aan persoonlijk contact en geeft u als erkend en vakkundig elektricien gericht advies. Onze 16 elektriciens zijn geschoold en houden door scholing ook nog eens hun vakkennis bij, zodat zij op de hoogte zijn van de allerlaatste ontwikkelingen in de elektrotechniek. Dit gaat gepaard met het in bezit hebben van diverse certificeringen voor verschillende werkgebieden.

Specialismen elektriciens technisch installatiebedrijf

U kunt – als potentiële klant uit (regio) Lisse– gebruik maken van de jarenlange ervaring van onze elektriciens en elf specialismen van Botermans Elektrotechniek:

 • Brandveiligheid. Botermans Elektrotechniek is door het Nationaal Centrum Preventie (NCP) gecertificeerd voor de installatie van brandmeldinstallaties Wij zijn de specialist in brandveiligheid en zo in het installeren en onderhouden van brandmeldinstallaties conform NEN 2535 en NEN 2654-1. Een brandalarmcentrale die nauwlettend communiceert met een brandalarm, melders en anders signaalgevers heeft onze volledige aandacht bij de installatie en onderhoud van brandveiligheid. Met ons specialisme zien wij hier zorgvuldig op toe. Ook installeren wij noodverlichting en doen het onderhoud van deze verlichting, zodat men in geval van calamiteiten snel en veilig de uitgang weet te vinden.
  » Lees meer over brandveiligheid
 • Communicatienetwerken. Botermans Elektrotechniek adviseert en installeert verschillende communicatiesystemen, zoals standaard netwerkinstallaties, voor internet en telefooninstallaties maar ook intercominstallaties en zorgt zo dat u bereikbaar bent.
  » Lees meer over communicatienetwerken
 • Domotica. Botermans Elektrotechniek adviseert en realiseert graag een extra stukje woon– en werkcomfort. Dit doen wij door de toepassing van slimme en moderne oplossingen in elektra: domotica. Domotica systemen verhogen het woon– en werkcomfort.
  » Lees meer over domotica
 • Energiebesparing. Botermans Elektrotechniek helpt u graag met het bieden van de beste energieoplossing voor uw huis of bedrijfspand. Onze duurzame installateur bezorgt winst uit uw investering
  » Lees meer over energiebesparing
 • Inbraakbeveiliging. Botermans Elektrotechniek verzorgt de inbraakbeveiliging voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Een juiste inbraakbeveiliging verlaagt de inbraakkans met 95%. Uw inbraakbeveiliging kan zo simpel of uitgebreid zijn als u maar wilt. Wij bieden op basis van een risicoanalyse beveiliging diverse mogelijkheden als mogelijkheden als alarmsystemen, toegangscontrole en CCTV.
  » Lees meer over inbraakbeveiliging
 • Keuring van elektrotechnische installatie. Botermans Elektrotechniek verzorgt keuringen van al uw elektrische installaties en maakt daarbij onderscheid tussen keuringen (inclusief advies) in woonhuizen én uitgebreidere keuringen bij installaties van bedrijven, instellingen en organisaties.
  » Lees meer over keuring van elektrotechnische installatie
 • Laadpalen. Botermans Elektrotechniek levert en plaatst verschillende soorten en maten gebruiksvriendelijk, efficiënt en zeer veilige oplaadpalen voor elektrische auto’s bedrijfsklaar.
  » Lees meer over laadpalen en laadpaal kopen
 • Lichtinstallaties en krachtinstallaties. Botermans Elektrotechniek installeert elektrische aansluitingen voor woningbouw, kantoren en industrie. Krachtinstallaties tot 400V leggen wij aan bij bedrijven of particulieren.
  » Lees meer over lichtinstallaties en krachtinstallaties
 • Noodverlichting. Botermans Elektrotechniek installeert noodverlichting, zodat u ook bij brand, stroomuitval en andere calamiteiten veilig de weg naar buiten zult vinden en maakt hierbij gebruik van het “Programma van Eisen”.
  » Lees meer over noodverlichting
 • Zonnepanelen. Botermans Elektrotechniek is een vakkundig installateur met veel ervaring in zonnepanelen en verzekerd u van de voordelen van zonnepanelen. Zonne-energie is gratis, altijd beschikbaar en belangrijker nog, milieuvriendelijk.
  » Lees meer over zonnepanelen

Noodverlichtingsspecialist Lisse

Botermans Elektrotechniek is aangesloten bij De Noodverlichtingsspecialist. Dit is een landelijk samenwerkingsverband van elektrotechnisch installateurs die naast het traditionele installatiewerk gespecialiseerd zijn in veilig en eerlijk onderhoud van noodverlichting. Jaarlijks moet deze worden gecontroleerd. Botermans Elektrotechniek biedt in Lisse vakkundige ondersteuning bij die verplichting.
» Lees meer over "De Noodverlichtingsspecialist"

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.