Installatiebedrijf Communicatienetwerken

Botermans Elektrotechniek zorgt dat u bereikbaar bent.

Technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek adviseert en installeert verschillende communicatiesystemen: standaard netwerkinstallaties, voor bijvoorbeeld internet en telefooninstallaties maar ook intercominstallaties.

Netwerkinstallaties

NetwerkinstallatiesHet aanleggen van netwerkinstallaties gebeurt niet alleen in kantoren, maar ook bij mensen thuis. Denk hierbij aan de bekabeling in uw pand, het installeren van patchkasten, voorbereidingen van draadloze netwerken, de totale afmontage op aansluitpunten door uw woning of pand en het opstellen van meetrapporten.

Telefooninstallaties

De elektriciens van Botermans Elektrotechniek verzorggen het gehele traject van de installatie van uw telefooncentrale: van het ontwerpen van de telefooninstallatie tot de complete bekabeling en onderhoud voor zowel kleine als grote telefooninstallaties. Botermans Elektrotechniek is het adres voor de installatie, bekabeling en afmontage van uw project.

Intercominstallaties

Intercominstallaties - Technisch Installatiebedrijf GBVOm de veiligheid binnen uw appartementencomplex, kantoor of andere locatie te vergroten, zorgt een intercominstallatie ervoor dat u bepaalt wie er wel of geen toegang krijgt tot uw huis of pand. Botermans Elektrotechniek biedt verschillende oplossingen, zoals: de standaard intercom (voor spreken en luisteren) en de luxe uitvoering met video. Ziet u meteen wie voor de deur staat. Onze elektriciens verzorgen de complete installatie. Buiten deze standaard oplossingen tonen we u ook nog graag andere mogelijkheden.

Mogelijkheden communicatienetwerken

Wilt u weten wat bij u mogelijk is, en wat het beste bij uw situatie past?
Neem contact met ons op via (071) 407 48 97 of ons contactformulier voor een vrijblijvend en goed advies.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.