Elektra voor uw Vereniging van Eigenaren

Botermans Elektrotechniek levert en onderhoud de elektrotechniek van uw VVE.

Binnen uw VVE zijn verschillende elektrotechnische oplossingen denkbaar, die bijdragen aan de veiligheid van de appartementen op het gebied van verlichting op de galerij en de intercom bij de entree.

Verlichting

Wanneer u ‘s avonds het appartement binnenstapt, wilt u natuurlijk zien waar u loopt. Maar ook wilt u het licht niet constant laten branden en kiest u bij voorkeur voor energiezuinige bewegingssensor. Botermans Elektrotechniek verzorgt de armaturen voor de verlichting, de lampen zelf, de bewegingssensoren, maar ook het onderhoud aan de armaturen.
Meer over verlichting

Intercom

Intercom - Technisch Installatiebedrijf GBVBij een VVE komen veel mensen naar binnen. Om ongenode gasten buiten te laten, is toegangscontrole noodzakelijk. Botermans Elektrotechniek biedt verschillende intercomoplossingen, zodat ongewenste personen buiten blijven en alle bewoners zorgeloos kunnen wonen.
Meer over datacommunicatie

Zonnepanelen

De gezamenlijke voorzieningen zoals de verlichting op de galerij verbruiken stroom. De prijzen van stroom drukken op de VVE, maar oplossingen om zelf stroom op te wekken, verlichten het juk en zijn zeker interessant. Los van de kostenbesparing dragen zonnepanelen bij aan de waarde van de appartementen. Minder kosten en meerwaarde van de appartementen. Een win-win situatie!
Meer over zonnepanelen

Bent u als verantwoordelijke benieuwd naar de mogelijkheden voor uw VVE? Botermans Elektrotechniek adviseert u graag. Neem contact met ons op via (071) 407 48 97 of ons contactformulier voor een vrijblijvend en goed advies.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.