Energie besparen op verlichting en nog veel meer

De snelste manier in energiebesparing om energie-kosten terug te brengen

Wist u dat 40% van het energieverbruik uit uw bedrijfspand voor rekening komt van verlichting? Hier kunt u energie op besparen. Rekening houden met uw lampen is goed voor het milieu, maar zeker ook voor uw portemonnee. Elektricien Botermans Elektrotechniek helpt u met energiebesparing en duurzame energie.

Energie besparen? Zo doet u dat!

Energie besparen op kantoor met LED verlichting - Elketroechnisch Installatiebedrijf GBVDe mogelijkheden om te besparen op uw verlichting zijn eindeloos. Botermans Elektrotechniek helpt u graag met het bieden van de beste energiebesparende oplossing voor bedrijfspand. Vooraf brengt onze energie-besparingsadviseur het huidige verbruik in kaart door monitoring. Zo kan de energie-besparingsadviseur van Botermans Elektrotechniek u van een onderbouwd duurzaam advies voorzien. 

Enkele voorbeelden in energiebesparing:

  • Energiezuinige (LED)lampen
  • Energiezuinige armaturen
  • Daglichtafhankelijke regeling
  • Aanwezigheidsdetectie

Duurzame energie

Ook kunt u energie besparen door het gebruik van duurzame energie. Door zonnepanelen te plaatsen op uw bedrijfspand wekt u uw eigen duurzame energie op en bent u minder afhankelijk van de grillen van de grote energieleveranciers. Op een verantwoorde manier energie besparen doet u met zonnepanelen!

Energiebesparing met Rondje Duurzaamheid

Rondje duurzaamheid bespaart u in drie stappen fors op energie. Duurzaam ondernemen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Energiebesparing biedt u kansen en zorgt ervoor dat u geld overhoudt voor andere leuke (duurzame-) dingen! 

Energielabel woning

Met het energielabel voor woningen ziet u in een oogopslag of een woning zuinig is of niet. Een zuinig huis verbruikt minder energie en bespaart u geld, geeft meer wooncomfort en leidt tot minder CO2-uitstoot. Uw huis is dus beter voor het milieu! Voordelen alom. Hier komt ook bij dat wanneer u uw huis gaat verkopen een huis met een positief energielabel aantrekkelijk is voor kopers dan een huis met een minder gunstig label. Uw duurzame elektricien en installateur Botermans Elektrotechniek helpt u verder aan een aantrekkelijk energielabel voor uw woning.

Waarom elektricien Botermans Elektrotechniek? 

Onze elektriciens zorgen dat u klaar bent voor de toekomst. Uw Duurzame Installateur Botermans Elektrotechniek maakt samen met u een optimaal besparingsplan. Dit kan een kostenbesparing opleveren van 80%! Hierdoor haalt u gemakkelijk winst uit uw investering. 

Mogelijkheden in energie besparen

Wilt u weten hoe u energiebesparing in uw bedrijfspand bewerkstelligt? Bent u nieuwsgierig hoe u een positief energielabel voor uw woning verkrijgt? Neem contact met ons op via (071) 407 48 97 of ons contactformulier voor een vrijblijvend en goed advies in energiebesparing.

 

 

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.