Zorginstellingen

Botermans Elektrotechniek zorgt voor veiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid.

Technische installaties zijn bij een instelling in de hoofdgroepen te verdelen. Hierbij vraagt iedere groep weer om andere functionaliteit van de techniek. Binnen veel instellingen zijn de technieken tegenwoordig aan elkaar gekoppeld (domotica). Dit is efficiënter en het biedt de senioren de mogelijkheid om langer zelfstandig te blijven wonen!

De zorgverlener

U werkt in een instelling en weet als geen ander wat techniek op de werkvloer voor u betekent. Hoewel techniek vanzelfsprekend is, moet u er onvoorwaardelijk op vertrouwen. U als zorgverlener wilt immers de beste zorg verlenen aan uw cliënten. Uw wensen zijn specifiek voor iedere beroepsgroep, maar naast directe zorgtaken zijn ook administratieve werkzaamheden. Over het algemeen is er een grote vraag naar samenhang tussen de systemen. Geen overbodige toeters en bellen, maar eenvoud en functionaliteit!

De bewoner

Er zijn veel facetten van zorg voor vele doelgroepen in de zorg, ieder met eigen wensen. Het is dus mede onze taak uw woning zo normaal mogelijk te installeren. Het is vervolgens onze uitdaging een zeer flexibele installatie af te leveren waar iedere bewoner meer comfort uit haalt.

Domotica. Met minder moeite meer comfort

Domotica verhoogt het wooncomfort, werkcomfort, werkt energiebesparend en draagt daardoor op efficiënte wijze bij aan de waarde en de duurzaamheid van het wonen en werken.

Botermans Elektrotechniek adviseert en realiseert graag (samen met u) dit extra stukje woon– en werkcomfort.
Meer over domotica

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Botermans Elektrotechniek adviseert u graag. Neem contact met ons op via (071) 407 48 97 of ons contactformulier voor een vrijblijvend en goed advies.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.