Industrie en elektrotechniek

Hoge eisen voor continuïteit en duurzaamheid

Industriële productielocaties stellen zeer hoge aan de elektrotechnische installaties. Wij werken met grote regelmaat aan complexe industriële installaties en systemen voor de industriële- en utiliteitsmarkt. Bij het ontwerp en toepassing van de productielocaties staat een efficiënt productieproces, de mens en omgeving centraal.

Licht- en krachtinstallaties

Voor u als grootverbruiker van energie is het belangrijk dat u altijd beschikt over elektriciteit. Op de juiste plaats en de juiste hoeveelheid. Wij van Botermans Elektrotechniek verzorgen voor onze klanten licht- en krachtinstallaties: van stekker tot wandcontactdoos. Dit zijn bijvoorbeeld: grote kantoren, evenementencentra, zwembaden en industriële productielocaties.

Datanetwerken

Datanetwerken vormen de levensaders van ieder kantoorgebouw. Ook die van u. De aansturing van software gestuurde apparatuur, computersystemen, servers, beveiligingssystemen, telefooncentrales, kortom alle apparaten die gebruik maken van uw datanetwerk. Botermans Elektrotechniek levert en onderhoudt datanetwerken voor industriële organisaties.

Service- en onderhoud

Maar ook daarna gaan we verder. Continuïteit is voor u belangrijk. Daarom staan we 24/7 voor u klaar met onze storingsdienst.

Bent u als verantwoordelijke benieuwd naar de mogelijkheden? Botermans Elektrotechniek adviseert u graag. Neem contact met ons op via (071) 407 48 97 of ons contactformulier voor een vrijblijvend en goed advies.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.