Installatiebedrijf Krachtstroom

Een veilige en betrouwbare krachtstroomvoorziening

De elektriciens van technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek sluiten elektrische krachtstroom aan voor woningbouw, kantoren en industrie. Krachtstroominstallaties sluiten wij aan bij bedrijven of particulieren, die meer elektriciteit en spanning verbruiken dan standaard het geval is. Natuurlijk zijn wij ook specialist in het aansluiten van standaard installaties tot 230 V.

Standaard installaties (230 V)

standaard aansluting stroom - Technisch Installatiebedrijf GBVEen standaard installatie staat apparaten toe die niet meer dan 230 volt aan elektriciteit verbruiken. Of een standaard installatie voor u voldoende is, is af te vragen. Hoeveel aansluitingen zijn noodzakelijk voor de nieuwe machine in uw werkplaats? Hoeveel stekkers moeten in mijn nieuwe keuken komen? Hoe leggen we de kabels zonder dat we deze zien in onze nieuwe serre? De elektriciens van Botermans Elektrotechniek geven u graag advies en antwoord op deze vragen en verzorgen de aansluiting van een standaard installatie van uw elektrische installatie. Dit doen we voor bedrijven, maar ook bij u thuis. Indien uw apparaten meer dan 230 valt aan elektriciteit verbruiken is het aan te bevelen over te gaan op een krachtstroominstallatie. Krachtstroom sluiten wij zowel bij bedrijven als particulieren aan.

Krachtstroominstallaties (400 V) bij bedrijven

krachstroom voor meer vermogen bedrijven - Technisch Installatiebedrijf GBVWat zijn de gevolgen voor uw bedrijf als er voor een periode de stroom uitvalt? Misschien vraagt die machine die net aan uw machinepark is toegevoegd iets meer dan verwacht of staat er net één computer te veel aan? Steeds meer apparaten zijn in toenemende mate afhankelijk van uw stroomvoorziening. Een betrouwbare krachtstroominstallatie is essentieel voor de continuïteit van uw bedrijf. Technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek beschikt over de kennis en ervaring om krachtstroominstallaties aan te sluiten bij ieder bedrijf. Onze elektriciens bekijken - samen met u - wat u nodig heeft voor een veilige en betrouwbare stroomvoorziening. Voor eventuele storingen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Krachtstroominstallaties (400 V) in woningen

krachtstroominstallatie woningen - Technisch Installatiebedrijf GBVEen Whirlpool, sauna of zwembad in uw huis. Heerlijk, al die luxe onder uw eigen dak! Maar deze luxeartikelen verbruiken meer vermogen dan u standaard heeft. Daarvoor is een krachtstroominstallatie onmisbaar. Technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek adviseert en realiseert aanvullende stroomvoorzieningen in uw luxe woning, zodat u zorgeloos blijft genieten.

Mogelijkheden krachtstroom

Wilt u weten wat bij u mogelijk is in krachtstroom en welke installatie het beste bij u past? Neem contact met ons op via (071) 407 48 97 of ons contactformulier voor een vrijblijvend en goed advies.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.