Installatiebedrijf Inbraakbeveiliging

Samen naar het juiste alarmsysteem

Een inbraak is snel te voorkomen als u de inbraakbeveiliging juist op orde hebt. Het verlaagt zelfs de inbraakkans met 95%. Het idee dat inbrekers enkel 's nachts alleen actief zijn, is allang verleden tijd. De beveiliging moet dus 24/7 op orde zijn. Veilig wonen is namelijk prettig wonen! Zo hoeft u niet meer bang te zijn voor inbrekers wanneer u thuis bent en kunt u ook met gerust op vakantie. Dit bespaart u een hoop ellende en kosten. Het kan allemaal zo simpel of uitgebreid zijn als u maar wilt.

Iedere opdracht begint met het opmaken van een risicoanalyse. Elektricien Botermans Elektrotechniek inventariseert samen met u uw pand of woning. Op basis van verzekeringseisen, uw wensen en onze expertise stellen wij een projectering op. Hierin staat de opdracht uitvoerig beschreven. In de projectering komt terug hoe zwaar de beveiliging moet zijn en welke installatie onze elektriciens installeren om u de juiste inbraakbeveiliging te garanderen.

Alarmsysteem

Inbrekers buiten de deur houden of afschrikken lukt uitstekend met een alarmsysteem. Het hebben van een dergelijk alarmsysteem wordt steeds vaker als een must gezien om. Uw specialist in inbraakbeveiliging Elektricien Botermans Elektrotechniek heeft ervaring met diverse alarmsystemen. In de nieuwbouw en bedrijfspanden leggen de elektriciens vooral bedradingsinstallaties aan. Deze alarmsystemen zijn verbonden met bijvoorbeeld bewegingssensoren, magneetcontact of glasbreukmelders.

Draadloos alarmsysteem

In bestaande woningen installeert elektricien Botermans Elektrotechniek draadloze alarmsystemen. Het alarmsignaal gaat af waar u maar wilt. Ter plekke (met een zogenaamd slow-whoop alarm) of direct doorgeschakeld naar een meldkamer, gsm of privé-nummer. Er zijn zelfs draadloze alarmsystemen die u een app bieden, waarmee u het systeem overal ter wereld van afstand kan bedienen. U kijkt live mee, bedient het draadloos alarmsysteem en u bent altijd op de hoogte van alle activiteiten die uw alarmsysteem registreert. Ideaal!

Toegangscontrole

Wij verzorgen toegangscontrolesystemen voor elke deur of toegang. U kiest tussen een beveiligingssysteem met toegangscodes, toegangspassen of biometrische herkenning (zoals irisscan).

Camera observatie of CCTV

CCTV (closed-circuit television) is een beveiligingssysteem, dat gebruik maakt van beelden van één of meerdere camera’s. Het systeem bewaart de videobeelden op een recorder en in geval van inbraak of calamiteiten zijn deze beelden direct terug te kijken en zelfs langere tijd te bewaren. U bent onbevoegde personen en ongewenste handelingen snel op het spoor. Ook zijn de beelden live te bekijken met uw smartphone.

Inbraakbeveiliging voor de particuliere als zakelijke markt

Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt is het van belang om de inbraakbeveiliging af te stemmen op de werkelijke omstandigheden. Wij komen bij u om de risico’s te inventariseren. Op basis daarvan geeft elektricien Botermans Elektrotechniek een passend advies van de mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging. In ons advies houden wij rekening met de gestelde technische eisen voor wat betreft inbraakbeveiliging van de verzekeringsmaatschappij.

Mogelijkheden

Wilt u weten wat bij u mogelijk is, en welke beveiliging het beste bij uw situatie past? Neem contact met ons op via (071) 407 48 97 of ons contactformulier voor een vrijblijvend en goed advies in inbraakbeveiliging. Botermans Elektrotechniek installeert en onderhoud inbraakbeveiliging o.a. in Katwijk, Leiden, Rijnsburg, LeiderdorpAlphen aan den Rijn en meer.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.