Keuring elektriciteit uitgebreid in woonhuizen en bedrijven

Een elektriciteitskeuring, als het gaat om zekerheid

De elektriciens van elektrotechnisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek verzorgen een keuring elektriciteit van al uw elektrische installaties. We maken daarbij het onderscheid tussen een keuring elektriciteit in woonhuizen én uitgebreidere elektrische keuringen bij elektrische installaties van bedrijven, instellingen en organisaties (inclusief advies).

Keuring elektriciteit elektrische installatie in woonhuizen

nen 3140 keuring elektriciteit - Technisch Installatiebedrijf GBVDe elektriciens van technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek inspecteren, constateren en adviseren. Alle vakkennis is in huis om een gedegen keuring van uw elektrische installatie uit te voeren. Wij zijn in het bezit van het NEN 3140 certificaat. Dat betekent dat onze elektriciens bevoegd zijn om elektrische installaties en elektrische arbeidsmiddelen te keuren. In praktijk moet u dan denken aan controle op de aarding, de uitschakeltijd van de aardlekschakelaar en visuele controles.

Keuring elektriciteit elektrische installatie bij bedrijven

keuring elektriciteit web - Technisch Installatiebedrijf GBVVertrouwen is goed, controle is beter. Om objectiviteit en vakmanschap te garanderen, laten wij de elektriciteitskeuring van grotere installaties, die onze elektriciens zelf aangelegd hebben, doorgaans door derden verrichten. Daarbij werkt technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek samen met een onafhankelijk inspectiebedrijf, dat ver buiten het werkveld opereert. 

NEN 3140 keuring

Aangezien Botermans Elektrotechniek in het bezit is van een NEN3140 certificaat zijn wij bevoegd om de NEN 3140 keuring uit te voeren. Als organisatie kunt u niet onder deze elektriciteitskeuring uit. U dient namelijk conform de Arbowet zorg te dragen voor de veiligheid van uw werknemers. De frequentie van een NEN 3140 keuring varieert per elektrische installatie. Risicofactoren als frequentie van gebruik en kans op beschadiging spelen hier onder andere een rol in. Het uiteindelijke doel van de keuring: brandgevaar, elektrocutiegevaar en storingen voorkomen.

EPC certificaat

Een EPC certificaat, beter bekend als energieprestatiecertificaat is door een Europese richtlijn verplicht. Deze moet op moment van bouw, verkoop en verhuur van een gebouw of woning voor handen zijn. Het EPC certificaat is 10 jaar geldig. Kopen en huurders kunnen hierdoor in 1 oogopslag zien energiezuinig de woning of het gebouw is. Kopers en verhuurders hechten hier steeds meer waarde aan, dus het is van belang om hier prioriteit aan te hechten. Een dergelijke controle kunt u samen laten plaatsvinden met een elektrische keuring. Ook voor advies bent u bij Botermans Elektrotechniek aan het juiste adres. Wij maken uw woning of gebouw energiezuinig en geven u advies hoe u energie bespaart.

Mogelijkheden in keuring elektriciteit

Wilt u weten welke keuring elektriciteit bij uw woning of bedrijfspand nodig is? Botermans Elektrotechniek heeft jarenlange ervaring als het gaat om elektriciteitskeuringen. Voor een (NEN 3140-) keuring aan de elektrische installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op via (071) 407 48 97 of ons contactformulier voor een vrijblijvend en goed advies.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.