Storingsdienst

Wij staan 24/7 klaar om uw elektrotechnische storingen op te lossen

Heeft u op kantoor of in de werkplaats een stroomstoring of technische storing waarmee u zich geen raad weet? Bel dan de storingsdienst van technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek. Voor urgente storingen staan onze elektriciens binnen afzienbare tijd bij u voor de deur.

Voor particulieren bieden ook een storingsdienst. Woont u in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg of Oegstgeest en heeft u problemen met uw elektra thuis neemt u dan contact met ons op via 071-4074897.

Zakelijk

Als zakelijke klant wilt u de zekerheid dat uw machinepark optimaal blijft functioneren. Machinestilstand door een stroomstoring komt altijd ongelegen en kost geld. Daarom zoekt u een betrouwbare partner die altijd en dus ook in het weekend en ’s nachts, klaar staat bij calamiteiten. Technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek is dé oplossing voor onze vaste klanten om ook bij kleine technische problemen verzekerd te zijn van hulp. Bent u geen vaste klant van ons, maar wilt u wel gebruikmaken van onze 24-uurs service? Wij bespreken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden.

Onderhoudscontract

Op uw bestaande installaties bestaat een mogelijkheid om een periodiek onderhoudscontract af te sluiten. Door de installatie periodiek te onderhouden, verkleint u de kans op storingen aanzienlijk.

De voordelen

  1. Directe deskundige technische support
  2. Onze elektricien reageert binnen de afgesproken responstijd
  3. Benodigde onderdelen zijn dankzij een spare part service snel voorhanden
  4. Een heldere rapportage vanaf uw melding tot en met het verhelpen van de storing
  5. Geen verrassingen achteraf

Meer informatie aanvragen

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.