Installatiebedrijf Domotica systemen

Domotica biedt u een slimme en moderne oplossing in elektra

Domotica staat voor flexibele elektrische installaties. Domotica verhoogt uw leefcomfort en veiligheid. Een slimme oplossing van domotica in huis is een vakantieschakeling (het licht gaat aan en uit op verschillende tijden, wanneer u op vakantie bent). Deze vakantieschakeling wordt uiteindelijk gerealiseerd door een domotica systeem. Uw huis is dankzij een dergelijk systeem nog nooit zo slim geweest. Met een domotica systeem kunt u ook met een druk op de knop de verwarming of het koffiezetapparaat aanzetten, terwijl u nog in bed ligt. Nog zo'n handig voorbeeld, waarmee het leven in huis een stuk prettiger wordt!

Domotica in de zorg realiseren wij als technisch installatiebedrijf ook. Een veel betere zorg op afstand is het fijne resultaat.

Wat is de definitie van domotica?

Domotica staat voor elektronische communicatie tussen allerlei elektrische toepassingen in de woning en woonomgeving van bewoners en dienstverleners. In een woning waar domotica aanwezig is zijn zorgtaken, communicatie, ontspanning en andere activiteiten door talrijke elektrische apparaten en netwerken op elkaar afgestemd.

Slimme oplossingen in domotica

Domotica een slimme en moderne oplossing in elektra - Technisch Installatiebedrijf GBVDomotica zijn alle elektronische apparaten en aansluitingen in en rond uw woning, die informatie gebruiken voor het meten, programmeren en sturen van functies voor dienstverleners in uw organisatie zoals in de zorgsector of bij u thuis. Domotica is eenvoudiger te realiseren dan u denkt en ligt sneller voor de hand dan u misschien denkt. Domotica wordt gerealiseerd door een domotica systeem. Enkele slimme oplossingen van een domotica systeem schetsten wij net al. Om u echter nog meer de voordelen in te laten zien van deze comfort, hieronder nog enkele voorbeelden:

  • Dimmen en schakelen van verlichting met een afstandbediening (radiografisch), met bussystemen (EIB om alles in één keer aan of uit te doen); óf voor het creëren van lichtscènes.
  • Automatisch openen en sluiten van gordijnen, jaloezieën en rolluiken op basis van de hoeveelheid zonlicht;
  • Automatische schakelaars op basis van bewegingssensoren;
  • Interval tijdschakelaars;
  • Afstandbediening voor alle mogelijke functies of via smartphone elektronica bedienen;
  • Uw gehele huis overzien en bedienen via een eenvoudig controlepaneel.

Nog meer voordelen van domotica systemen

Domotica systemen verhogen niet alleen woon– en werkcomfort en de veiligheid. Ook werken domotica systemen energiebesparend en zijn vooral gemakkelijk in gebruik. Domotica systemen dragen daardoor op efficiënte wijze bij aan de waarde en de duurzaamheid van het wonen en werken. De elektriciens van technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek adviseren en realiseren graag (samen met u) dit extra stukje duurzaam woon– en werkcomfort.

Welk domotica systeem kiest u?

Domotica systemen zijn er in verschillende soorten en maten. Welk domotica systeem u kiest is afhankelijk van verschillende factoren en is mede afhankelijk van het budget dat u heeft te besteden. Elektricien Botermans Elektrotechniek kan u als vakkundig installateur een uitvoerig advies geven en antwoord geven op de vragen die u heeft. Heeft u bijvoorbeeld al eens nagedacht hoeveel functies u in huis wilt automatiseren? Weet u nog niet wat u allemaal wilt installeren, maar wilt u wel een domotica systeem? Allerlei vragen waarop wij het antwoord klaar hebben liggen en u zo de beste keuze voor domotica systemen laten maken.

Mogelijkheden in domotica

Wilt u weten welke domotica bij u mogelijk is en welk domotica systeem het beste bij uw situatie past? Neem contact met ons op via (071) 407 48 97 of ons contactformulier voor een vrijblijvend en goed advies in domotica. Botermans Elektrotechniek installeert en onderhoud domotica systemen o.a. in Katwijk, Leiden, Rijnsburg, LeiderdorpAlphen aan den Rijn en meer.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.