Domotica Leiden

Domotica Leiden

Onze elektriciens installeren dagelijks domotica systemen in Leiden

Vakkundig domotica installateur in Leiden

Botermans Elektrotechniek is een erkend elektricien uit Valkenburg ZH met Leiden als belangrijk werkgebied. 16 elektriciens staan iedere dag voor u klaar om in Leiden domotica te installeren in verschillende soorten en maten. 

Welke inrichting van uw domotica systeem u kiest is echter afhankelijk van verschillende factoren en is mede afhankelijk van het budget dat u heeft te besteden. Elektricien Botermans Elektrotechniek kan u als vakkundig installateur in Leiden een uitvoerig advies geven en antwoord geven op de vragen die u heeft. Heeft u bijvoorbeeld al eens nagedacht hoeveel functies u in huis wilt automatiseren? Weet u nog niet wat u allemaal wilt installeren, maar wilt u wel domotica? Allerlei vragen waarop wij het antwoord klaar hebben liggen en u zo de beste keuze voor domotica laten maken.

De voordelen van domotica in uw woning of in de zorg in Leiden

De mogelijkheden in domotica zijn bij elektrotechnisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek eindeloos. Om u enkele voorbeelden van domotica te geven onderstaand een overzicht van de functies van een domotica systeem:

  • dimmen en schakelen van verlichting met een afstandbediening (radiografisch), met bussystemen (EIB om alles in één keer aan of uit te doen); óf voor het creëren van lichtscènes.
  • automatisch openen en sluiten van gordijnen, jaloezieën en rolluiken op basis van de hoeveelheid zonlicht;
  • automatische schakelaars op basis van bewegingssensoren;
  • interval tijdschakelaars;
  • afstandbediening voor alle mogelijke functies of via smartphone elektronica bedienen;
  • uw gehele huis overzien en bedienen via een eenvoudig controlepaneel

De voornaamste voordelen van de domotica systemen van Botermans Elektrotechniek leest u hieronder. 

  • Domotica systemen verhogen woon– en werkcomfort en de veiligheid.
  • Ook werken domotica systemen energiebesparend.
  • Zijn vooral gemakkelijk in gebruik. Domotica systemen dragen daardoor op efficiënte wijze bij aan de waarde en de duurzaamheid van het wonen en werken.

Domotica installeren voor uw woning of zorg in regio Leiden?

Wilt u genieten van de voordelen van een domotica systeem bij uw huis of zorg in Leiden en er altijd van verzekerd zijn dat u verzekerd bent van de hierboven geschetste functies en voordelen? Neem contact op met ons via (071) 407 48 97 of ons contactformulier. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een gesprek of inventarisatie van de mogelijkheden in het kopen van een domotica systeem.

 

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.