Installatiebedrijf Laadpalen

Wij installeren een oplaadstation voor uw elektrische auto

U hoort ze niet, maar u ziet ze steeds vaker: elektrische auto’s. Het is het vervoer van de toekomst. Elektrische auto’s zijn niet alleen stil en schoon, maar ook ontzettend handig voor de kleinere afstanden (50-400 km). Hiervoor moet uw elektrische auto wel een laadpaal hebben. De elektriciens van elektrotechnisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek installeren en leveren laadpalen voor elektrische auto's zowel thuis als bij werk. Op werk installeren wij ook grotere oplaadstations.

Waarom raden wij u een laadpaal aan?

Waarom raden wij u een laadpaal aan?Laadpalen voor de elektrische auto zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en zeer veilig. Uw duurzame installateur Botermans Elektrotechniek biedt laadpalen voor uw auto aan in verschillende vormen en maten. Hierdoor heeft u een ruime keuze. Onze laadpalen zijn zowel geschikt voor plaatsing bij u thuis of bij uw werk. De mogelijkheden zijn bij elektrotechnisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek eindeloos. De laadpalen maken gebruik van een gestandaardiseerd oplaadsysteem. Elk elektrisch of hybride auto is er zo gemakkelijk op aan te sluiten.

Installatiebedrijf laadpalen

Elektricien Botermans Elektrotechniek levert de service die u mag verwachten. Als eerste leveren we de oplaadpaal voor de elektrische auto en maken deze bedrijfsklaar. Ten tweede maken we de benodigde aanpassingen in uw groepenkast, leggen de voedingskabels en werken we alles netjes alles weg. Als laatste verzorgen onze elektriciens ook nog eens de jaarlijkse controle van de laadpaal. Een stukje service dat het verschil maakt en ervoor zorgt dat uw laadpaal van zijn volle levensverwachting kan genieten.

De voordelen van laadpalen zijn ongekend

Laadpalen, geschikt voor thuis of op werk - Elektrotechnisch Installatiebedrijf GBVIndien u overgaat tot het installeren van een oplaadpaal geniet u van diverse voordelen. De voornaamste voordelen van onze laadpunten leest u hieronder. 

  • Het is duurzaam
  • Opladen gaat snel
  • Verschillend assortiment
  • Lagere kosten dan benzine

Laadpaal kopen?

Wilt u meer informatie over het kopen van een laadpaal voor uw elektrische auto's op de zaak? Neem contact op met ons via (071) 407 48 97 of ons contactformulier. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een gesprek of inventarisatie van de mogelijkheden in het kopen van een laadpaal?  Botermans Elektrotechniek installeert en onderhoud domotica systemen o.a. in Katwijk, Leiden, Rijnsburg, LeiderdorpAlphen aan den Rijn en meer.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.