Laadpalen Leiderdorp

Onze elektriciens plaatsen dagelijks laadpalen in Leiderdorp

Vakkundig laadpaal installateur in Leiderdorp

Botermans Elektrotechniek is een erkend elektricien uit Valkenburg ZH met Leiderdorp als belangrijk werkgebied. 16 elektriciens staan iedere dag voor u klaar om in Leiderdorp laadpalen te plaatsen. Hierin maken wij ook de benodigde aanpassingen in uw groepenkast, leggen de voedingskabels en werken we alles netjes alles weg. Ook verzorgen wij als installateur jaarlijks onderhoud aan laadpalen in Leiderdorp. Wij realiseren projecten voor woningen en bedrijven. Op werk installeren wij ook grotere oplaadstations. Bij technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek bent u verzekerd van de voordelen van de beste laadpalen.

De voordelen van laadpalen plaatsen in Leiderdorp

De mogelijkheden zijn bij elektrotechnisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek eindeloos. De laadpalen maken gebruik van een gestandaardiseerd oplaadsysteem. Zo is elk elektrisch - of hybride auto bij uw woning of bedrijf er zo gemakkelijk op aan te sluiten. Ideaal. Indien u overgaat tot het plaatsen van een oplaadpaal bij uw woning of bedrijfs geniet u echter van nog meer diverse voordelen. De voornaamste voordelen van onze laadpunten leest u hieronder. 

  • Het is duurzaam
  • Opladen gaat snel
  • Verschillend assortiment
  • Lagere kosten dan benzine

Laadpaal kopen voor uw woning of bedrijf in regio Leiderdorp?

Wilt u genieten van de voordelen van een laadpaal plaatsen bij uw huis of woning in Leiderdorp en er altijd van verzekerd zijn dat u uw auto kunt opladen zonder dat deze bezet is? Wilt u meer informatie over het kopen van een laadpaal voor uw elektrische auto of auto's thuis of op werk in Leiderdorp? Neem contact op met ons via (071) 407 48 97 of ons contactformulier. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een gesprek of inventarisatie van de mogelijkheden in het kopen van een laadpaal.

 

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.