Laadpaal kopen

Het kopen van een laadpaal brengt veel voordelen met zich mee

Wilt u een laadpaal kopen? Bij elektricien Botermans Elektrotechniek uit Valkenburg Z-H kunt u verschillende laadpalen kopen. Zowel als u opzoek bent naar een laadpaal voor thuis als op werk bent u aan het juiste adres. Als vakkundig elektricien weet elektricien Botermans Elektrotechniek precies waar het op moet letten wanneer u een laadpaal koopt. Wij kijken onder andere of de meterkast het vermogen aankan. Indien dit niet het geval is, is verdere actie om de laadpaal perfect te plaatsen en installeren essentieel. Ook is een inspectie van hoe en waar u de auto parkeert nodig. Zo bepalen wij samen met u welke juist laadpaal geplaatst worden

Waarom een laadpaal kopen?

Wie elektrisch gaat rijden wilt vaak niets anders meer. Om elektrisch voordelig en zuinig te rijden is een laadpaal kopen voor thuis of op het werk sterk aan te bevelen. Een laadpaal kopen is aantrekkelijk. U bespaart te allen tijde op brandstofkosten, aangezien u altijd elektrisch kan rijden en stroom ook veel goedkoper is dan brandstof. Hier komt bij dat wanneer u een laadpaal koopt geniet van fiscale voordelen. Bij de aanschaf en installatie van een laadpaal komt u namelijk in aanmerking voor diverse regelingen. In sommige gemeenten is er zelfs een subsidie beschikbaar voor de aanschaf en installatie van laadpalen.

Laadpaal kopen thuis

Botermans Elektrotechniek biedt verschillende laadpalen aan voor thuis bij uw woning. De mogelijkheden in een laadpaal kopen voor thuis zijn eindeloos. Verschillende opties voor de aanschaf en installatie zijn dan ook mogelijk. Als vakkundig installateur gaan wij zeer secuur werk. We bekijken onder andere de staat van uw huidige meterkast. Eventueel maken wij een extra groep aan voor een hoog vermogen, zodat de elektrische auto snel geladen is na een lege accu.

Laadpaal kopen werk

Bij uw werk of bedrijf elektrisch laden? Koop een laadpaal voor op werk die geschikt is voor elke auto! Zo rijden u of uw collega's altijd opgeladen naar een klant of huis. In samenwerking met u bepalen wij de beste plek voor de installatie van de laadpaal. Met onze vakkundige installateurs bent u verzekerd van een veilige installatie en optimale locatiekeuze. Een laadpaal kopen voor op werk draagt enorm bij aan de duurzaamheid van het kantoor!

Direct een laadpaal kopen?

Bent u erg enthousiast over de voordelen van het kopen van een laadpaal. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Dit geeft u inzicht in de totale kosten van een laadpaal kopen. Zo weet u helemaal waar u aan toe bent!

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.