Laadpaal thuis

Het opladen van uw elektrische auto is makkelijker dan ooit

Bent u opzoek naar een laadpaal thuis? U bent bij elektricien Botermans Elektrotechniek aan het juiste adres voor dergelijke laadpalen in uw woonomgeving. Als vakkundig installateur verzorgen wij niet alleen de aanschaf van de laadpaal thuis. Ook zorgen wij voor uitgebreid advies en installatie. Wij praten u bij over de verschillende type laadpalen en kijken naar uw huidige woonsituatie om zo te komen tot de best mogelijke situatie voor uw elektrische auto.

Laadpaal thuis; een ongekende luxe!

Een laadpaal thuis is een DE manier om uw elektrische auto thuis op te laden. Een laadpaal thuis maakt het mogelijk om op elk gewenst moment op de dag wanneer u thuis bent de auto op te laden. Vooral wanneer de actieradius van de elektrische auto klein is en op de door u af te leggen weg geen oplaadstations zijn is een laadpaal thuis meer dan welkom. U laad de auto op en bent helemaal klaar de weg op te gaan. Hetzelfde geldt als een dergelijke oplaadpaal niet op uw werk aanwezig is.

Type laadpaal thuis

Botermans Elektrotechniek biedt verschillende laadpalen aan voor thuis bij uw woning. Zo zijn verschillende mogelijkheden in laden beschikbaar. Verschillende opties voor de aanschaf en installatie van een laadpaal bij uw woning zijn dus mogelijk. Als vakkundig installateur gaan wij zeer secuur werk bij de installatie. We bekijken onder andere de staat van uw huidige meterkast. Eventueel maken wij bij u thuis een extra groep aan voor een hoog vermogen, zodat de elektrische auto snel geladen is na een lege accu. Ideaal!

Laadpaal thuis installeren

U snapt nu wel dat er verschillende opties mogelijk zijn in het installeren van een laadpaal bij uw eigen woning. Indien u graag uitgebreid hierover bijgepraat worden wilt worden, neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op (071) 407 48 97. In een vrijblijvend gesprek leggen wij u graag de mogelijkheden van de installatie van de laadpaal bij uw woning voor. 

 

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.