Elektrotechnische installatie voor utiliteit en nieuwbouw

Botermans Elektrotechniek staat voor duurzaam vakwerk.

Bij een nieuwbouw-bedrijfspand of nieuwbouwwoning zijn er vele mogelijkheden om de elektro-installatie volledig naar uw wensen uit te voeren. De aanleg van de elektronische installatie is bij Installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek volledig in vakkundige handen. Aan de hand van de wensen van de architect maken onze engineers - indien gewenst - een gedetailleerde installatietekening voor uw nieuwbouw. Natuurlijk krijgt u een goed advies en uitgebreide informatie over de nieuwste technieken op het gebied van elektra.

Planning

De planning is bij nieuwbouw natuurlijk belangrijk. Alle disciplines dienen op elkaar in te spelen en elkaar aan te vullen. Het is dan ook belangrijk om een goede communicatie te hebben met het bouwteam en ervaring en deskundigheid in te brengen op het gebied van de elektrotechnische installatie. Dit kan dan helemaal op maat geïnstalleerd worden.

Nieuwbouw biedt kansen in elektrotechniek

Nieuwbouw biedt de kans om de meest moderne elektro-installatie aan te leggen met de nieuwste technische oplossingen. Als verlichting werken we in nieuwbouw met energiezuinige LED-verlichting (wel of niet dimbaar) en eventueel in combinatie met daglichtregeling en aanwezigheidssensoren. Daarnaast is er ook gedacht aan brandbeveiliging in de vorm van rook- en koolmonoxide melders. Ook inbraakinstallaties en elektronische deur-video-installaties zijn eenvoudig te integreren in het hele nieuwbouw project.

In overleg zoeken we naar een oplossing die leidt naar een mooi en goed nieuwbouw project voor zowel zakelijke als particuliere klanten van Botermans Elektrotechniek.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.