Inbraakbeveiliging Katwijk

Onze elektriciens installeren dagelijks inbraakbeveiliging in Katwijk

Vakkundig installateur inbraakbeveiliging

Botermans Elektrotechniek is een erkend elektricien uit Valkenburg ZH met Katwijk als belangrijk werkgebied. 16 elektriciens staan iedere dag voor u klaar om uw woning of bedrijfspand in Katwijk te voorzien van inbraakbeveiliging. Wij realiseren daarnaast ook projecten voor nieuwbouw en bestaande bouw. Als vakkundig installateur doen wij jaarlijks onderhoud aan de inbraakbeveiliging. Bij technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek bent u zo verzekerd van de voordelen van de beste inbraakbeveiliging. Een inbraak is dankzij deze inbraakbeveiliging snel te voorkomenEen juiste inbraakbeveiliging verlaagt zelfs de inbraakkans met 95%. 

Werkwijze van inbraakbeveiliging in Katwijk

Uw inbraakbeveiliging kan zo simpel of uitgebreid zijn als u maar wilt. Zodra u bij Botermans Elektrotechniek een opdracht voor inbraakbeveiliging in Katwijk uitvoert wordt gestart met het opmaken van een risicoanalyse. Op basis van verzekeringseisen, uw wensen en onze expertise stellen wij een projectering op. Hierin staat de opdracht uitvoerig beschreven. In de projectering komt terug hoe zwaar de beveiliging moet zijn en welke installatie onze elektriciens installeren om u de juiste inbraakbeveiliging te garanderen. Hierin is veel mogelijk. Enkele voorbeelden van inbraakbeveiliging vindt u hieronder.

  • (draadloos-) Alarmsysteem. Inbrekers buiten de deur houden of afschrikken lukt uitstekend met een alarmsysteem. Het alarmsignaal gaat af waar u maar wilt. Ter plekke (met een zogenaamd slow-whoop alarm) of direct doorgeschakeld naar een meldkamer, gsm of privé-nummer. Er zijn zelfs draadloze alarmsystemen die u een app bieden, waarmee u het systeem overal ter wereld van afstand kan bedienen.
  • Toegangscontrole. Wij verzorgen toegangscontrolesystemen voor elke deur of toegang. U kiest tussen een beveiligingssysteem met toegangscodes, toegangspassen of biometrische herkenning (zoals irisscan).
  • Camera observatie of CCTV. Dit beveiligingssysteem maakt gebruik van beelden van één of meerdere camera’s. Het systeem bewaart de videobeelden op een recorder en in geval van inbraak of calamiteiten zijn deze beelden direct terug te kijken en zelfs langere tijd te bewaren. U bent onbevoegde personen en ongewenste handelingen snel op het spoor. Ook zijn de beelden live te bekijken met uw smartphone.

Wilt u weten wat Botermans Elektrotechniek nog meer voor u in Katwijk op het gebied van inbraakbeveiliging kan betekenen? Bezoek dan onze dienstenpagina 'Inbraakbeveiliging'. Hier wordt deze dienst nog nader toegelicht.

Mogelijkheden inbraakbeveiliging in Katwijk

Wilt u weten wat bij u mogelijk is, en wat het beste bij uw situatie in Katwijk past? Neem contact met ons op via (071) 407 48 97 of ons contactformulier voor een vrijblijvend en goed advies.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.