Al 50 jaar de perfecte samenwerking tussen techniek, veiligheid en betrouwbaarheid.

Vijftig jaar geleden startten de vader en oom van Dirk Botermans met hun bedrijf, Gebr. Botermans. In 2007 nam Dirk Botermans, Gebr. Botermans over en wijzigde de bedrijfsnaam naar Botermans Elektrotechniek BV. Onder zijn vleugels ontstond GBV Installatiegroep, waaronder meerdere bedrijven vallen.

In 2017 nam Dirk, Safety2 BV - hoofdzakelijk gespecialiseerd in brandmeld techniek - over. En in 2019 volgde de overname van Van Eijk Elektro. Dirk Botermans: “Klanten waarderen ons al vijftig jaar voor de kwaliteit die we leveren. Dankzij de overnames van de laatste jaren kunnen we niet alleen elektrotechnische diensten aanbieden, maar zijn we nu ook specialist op het gebied van beveiligingstechniek.”

Industrie, bouw, zorg
Het bedrijf kent gerenommeerde opdrachtgevers vanuit de industrie,
basisscholen, kantoren, zorginstellingen tot bouwkundige aannemers. “Binnen al deze sectoren verzorgen wij onder andere de  elektrotechnische-, verlichtings-, data- en beveiligingsinstallaties.”

Vakkennis
Botermans Elektrotechniek BV, waar vijfentwintig enthousiaste medewerkers werken, onderscheidt zich dankzij een hoge servicegerichtheid en veel vakkennis. “We zijn met de nieuwste technieken en duurzame oplossingen bezig en willen onze opdrachtgevers goed kun- nen uitleggen wat daarvan de meerwaarde is. Daarbij denken we altijd in oplossingen en vertalen we de wensen van de klant in de best mogelijke installatie.”

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.